Bucketlist Italië

italie                                                                                 Ik ga bijna naar Italië, en ik vind het altijd leuk om een bucketlist te maken als ik ergens naartoe ga in de vakantie. Dit jaar ga ik naar het gardameer in het plaatsje Lazise. Ik heb een bucketlist opgesteld, met een aantal dingetjes en die wil ik in dit artikel met jullie bespreken.

Naar Milaan

De camping waar wij heen gaan ligt op 2 uur rijden van Milaan af. Dat valt opzich best mee. Aangezien Milaan op mijn lijst staat van waar ik allemaal heen wil gaan, lijkt het mij een prima idee om daar een dagje naartoe te gaan. Wat ik in Milaan zelf wil doen, geen idee. Gewoon een beetje de toerist uithangen en shoppen denk ik.

Italiaans schepijs eten.

Dit zal niet zo moeilijk worden denk ik. Wij gaan waarschijnlijk verschillende keren naar het centrum van Lazise en daar zul je vast wel een ijssalon hebben. Welke smaak ik sowieso wil proeven weet ik nog niet, dat zie ik daar wel.

Naar het centrum van Lazise.

Dit word ook niet zo’n punt volgens mij. Er gaat namelijk een pendelbus van de camping naar het centrum van Lazise. Ik heb van verschillende mensen gehoord dat het een heel gezellig stadje is, dus ik ben benieuwd.

Veel foto’s maken.

Ik neem sowieso mijn camera mee, en ik wil dit keer gewoon heel veel foto’s maken. In Milaan, op de camping, in Lazise. Ik ga niet een bepaald doel stellen van je moet zoveel foto’s hebben gemaakt, maar ik wil er gewoon zoveel mogelijk maken.

Italiaanse salade maken.

Wat is nou de beste plek om een lekkere italiaanse salade te maken? Juist ja, Italië. Mijn doel is om dan in de supermarkt allerlei italiaanse producten mee te nemen, zoals mozerella, en dan daar een salade van te maken.

Dit waren mijn doelen. Ik denk dat de meeste wel gaan lukken, aangezien ze niet heel moeilijk te behalen zijn. Hebben jullie ook doelen als jullie op vakantie gaan?

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *