december goals

IMG_5709

Vandaag is de laatste maand van 2015 begonnen! Helaas zijn er wat dingen in de familie aan het spelen, waardoor ik niet zo veel van deze maand kan genieten. Dat was ook de reden dat ik de laatste tijd wat minder actief ben geweest op mijn blog. Maar ik ga er weer vol tegen aan! Om de laatste maand door te komen, heb ik een paar doelen opgesteld.

Ik stel voor mijzelf elke maand ongeveer drie doelen. Die doelen ga ik dan zo goed mogelijk proberen te volhouden. Het zijn vaak wat grotere doelen dan de dingen die op mijn dagelijkse to do list staat.Elke maand bespreek ik mijn doelen van de vorige maand en van de aankomende maand op mijn blog. Maar voor vandaag alleen die van aankomende maand, aangezien ik nog geen eerdere goals op mijn blog heb geplaatst.

Geen vlees eten
Voordat je denkt dat we er een nieuwe vegetariër bij hebben ga ik vertellen dat ik nog wel vis ga eten. Ik ben dus niet helemaal een vegetariër. De reden dat ik geen vlees meer wil eten is voornamelijk mijn huid. Ik heb zelf aardig wat last van puistjes, en dat ligt nou eenmaal aan mijn hormonen. En laten er in vlees nou ook hormonen zitten. Natuurlijk doe ik het niet alleen om die reden, maar ook omdat ik als ik vlees op mijn bord zie liggen al gelijk denk welk lief beestje dat zou zijn. Zoals ik net dus ook had verteld, ga ik wel vis eten. Dit omdat ik vis heel gezond vind, en daar hele goede vetten inzitten.

Gezond eten
Ik denk dat dit iedereens doel wel is. Dit doel is voor mij deze maand extra nodig met al het lekkere eten rondom de feestdagen. Helaas zijn er de laatste tijd al aardig wat chocolaatjes en andere zoete dingen naar binnen gegaan. Ik ga absoluut geen calorieën tellen, want ik ben veel te bang dat ik daar dan aan gehecht raak, en het dan alleen maar de verkeerde kant op gaat. Dat wordt dus vaak mee boodschappen doen!

Genieten
Ik had er het aan het begin van dit artikel al over, dat er iets niet heel erg leuks gaande is. Toch ga ik zoveel mogelijk genieten. Ik kan hier eigenlijk niet zo veel aan toe voegen, dan dat ik dit gewoon ga doen!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *