Doelen April

IMG_9173

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik voor mijzelf een paar maandelijkse doelen heb opgesteld. Aangezien het morgen 1 April is, leek het me de perfecte tijd om een paar doelen te stellen IMG_9176

Elke dag sieraden dragen.

Voor sommige mensen zal dit een gewoonte zijn. Je kleedt je aan, doet parfum op en doet sieraden om. Voor mij ligt dat net even anders. Ik heb wel altijd oorbellen in, maar een ring, ketting of horloge vergeet ik altijd. Als ik dan bij andere zie dat ze dat wel allemaal aan hebben, denk ik shit, had ik dat vanmorgen ook maar gedaan. Hoe ga ik aan dit doel werken? Ik heb al een bakje gemaakt met mijn twee everyday ringen, en drie everyday kettingen, zodat ik toch een beetje een keuze heb. Mijn horloges en andere armbandjes liggen in het bakje ernaast. Mijn plan is om over een tijdje over te stappen op echt zilveren/gouden sieraden. Die gaan toch langer mee dan een ring van €5,00 van bijvoorbeeld de Claire’s.

2 boeken lezen.

Ik zit op het moment voor mijn gevoel in een leesdip. Ik lees niet meer zoveel als ik een tijd terug gedaan heb. Dat vind ik jammer, want zo ga ik mijn doel van 15 boeken lezen dit jaar sowieso niet halen! Het ligt er trouwens niet aan dat ik geen leuk boek lees, want ik zit er als ik eenmaal ga lezen helemaal in.

Elke maandag een just my life artikel online.

Ik vind diary artikelen heel leuk om te lezen op andere blogs. In het begin van deze blog heb ik er ook een aantal gemaakt, en ik vind het super leuk om die terug te lezen. Waarom maak ik ze dan niet meer? Nou, om eerlijk te zijn, ik heb geen idee. Dit wil ik dus echt weer doen!

IMG_9181

Nu ik mijn doelen heb besproken vind ik het wel leuk om te laten zien in welk notitieboekje ik ze heb opgeschreven. Dit boekje heb ik nog niet zo lang geleden gekocht bij de Hema. Ik kocht hem omdat ik een soort dagboek wilde beginnen, maar zoals gewoonlijk heb ik dat maar twee dagen volgehouden. Nu gebruik ik hem om er allerlei dingen in te schrijven. Van een leuke outfit tot een idee voor een artikel. Het kan allemaal.

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *