Doelen Mei

may

Morgen is het mei. Mei vind ik een leuke maand! Mijn zusje en ik zijn dan jarig, het wordt -meestal- beter weer en ik heb veel feestjes. In dit artikel bespreek ik de doelen die ik heb gesteld voor mei, maar ook kijk ik of de doelen voor april zijn behaald.

Eerst ga ik de doelen die ik in april wilde behalen bespreken. Het waren er drie.

Elke dag sieraden dragen

Ik heb niet elke dag sieraden gedragen, maar wel heel vaak. Ik vond mijn outfits een stuk leuker met sieraden. Ik droeg bijna altijd dezelfde oorbellen, maar met ringen en horloges wisselde ik af (voor zover dat kan met twee ringen en twee horloges). Het is mij zeer goed bevallen, en ik ga hier zeker mee door!

Twee boeken lezen

Ik weet niet zeker of dit gelukt is. Ik heb The fault in our stars namelijk uitgelezen in april, maar ik ben ermee begonnen in het midden van maart. Wel heb ik Zwarte seconden uitgelezen. 292 bladzijdes in een week! Daarna ben ik aan ‘Bekentenissen van het meisje met de gigantische kont” begonnen, maar die heb ik nog lang niet uit. Ik heb heel de tijd geen zin om te lezen en ik moet me er echt toe zetten. Dat ga ik vanaf vandaag ook echt doen!

Elke maandag een jml online

Dit is niet gelukt. Ik heb er twee online gezet. De eerste zou online gekomen zijn op 3 april, maar ik heb pas op 31 maart de doelen bedacht, dus ik had niet genoeg foto’s. De 24e had er ook een online moeten komen, maar ik heb me er niet toe kunnen zetten om die te maken. Wel ga ik door met de just my life artikelen, omdat ik ze ontzettend leuk vind om te maken, en om terug te lezen.

IMG_9350

Dan nu mijn doelen voor mei.

Hardlopen

Ik ben hier de afgelopen weken al een aantal keer mee bezig geweest, en ik vind het prima om te doen. Doordat ik de laatste weken vaak misselijk was, is het er niet van gekomen om 3 keer in de week te gaan, waardoor ik niet het schema kon volgen. Nu de misselijkheid weer is gezakt, wil ik me hiermee bezig houden. Het instagram account van Laura Brijde  inspireert me vaak wel, dus als ik een keer geen zin heb ga ik daar een kijkje nemen.

Twee boeken lezen

Dit doel staat eigenlijk altijd op mijn lijstje. Omdat ik dit jaar 15 boeken wil lezen ( ik loop nu precies op schema), is elke maand mijn doel om er twee te lezen. Vaak lukt dit niet, maar als het 3 keer lukt dan is mijn challenge ook weer gehaald.

Actief foto’s posten op instagram.

Op mijn instagram heb ik periodes dat ik elke dag iets post, maar ook periodes dat ik 2 weken niks post. Ik wil mezelf uitdagen om meer foto’s te maken die instagram waardig zijn. Omdat van 1 keer in anderhalve week iets posten naar elke dag een foto posten wel een hele grote stap is, wil ik gaan voor -minimaal- 3 foto’s per week.

Nou, dit zijn ze dan. Mijn doelen voor de maand mei. Ik ben benieuwd wat jouw doelen zijn, en of jij überhaupt doelen voor jezelf stelt.

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *