Doelen voor Februari

0cb8709398bd0efe89b098767157b9a7

Het is alweer februari, de eerste maand van het jaar is gewoon al afgelopen! Ik ga ook dit jaar per maand weer doelen voor mezelf stellen. Deze maand zijn de doelen niet zo moeilijk om aan te beginnen, maar het is wel moeilijker om ze vol te houden. 

img_0348
Helaas niet zo’n prachtige foto, aangezien ik deze week ziek op bed lag

2 boeken lezen

Om mijn doel van 25 boeken in 2018 te halen moet er natuurlijk gelezen worden. In januari begon ik goed, dacht ik. Ik las het boek over Hygge binnen een paar dagen uit en zou nog wel minimaal een boek kunnen lezen. Dat had ik fout, ik was begonnen in het vierde boek van Harry Potter en die is 617 bladzijdes. Daar deed ik dus veel langer over dan verwacht. Ik lees deze maand sowieso Harry Potter uit en ga nog minimaal 1 ander boek lezen.

Facewash

Vorig jaar was ik zó goed bezig met skincare, dat het vast in mijn routine zat. Tot ik het ineens bijna nooit meer deed. Tijd om daar verandering in te brengen. Er hangt al een papiertje op mijn deur waarop ik mijn ‘streak’ bij ga houden. Ik merk dat dat mij het meest motiveert.

Blog

Het gaat de laatste tijd best goed met mijn blog. Het lukt me redelijk goed om blogposts online te krijgen en ik merk dat ik wat meer bezoekers krijg. Tijd om er nog meer aandacht aan te besteden. Ik wil mijn foto’s verbeteren, want die vind ik zelf nog niet zo heel mooi en ik wil ook dat er drie keer per week een artikel online komt. Het liefst op maandag, woensdag en vrijdag, maar als het niet anders kan mag het van mijzelf ook op een andere dag. Zaterdag wordt mijn vaste blogdag, waarop ik foto’s ga maken en artikelen ga schrijven.

Vaker wandelen

Ik heb sinds vorige maand een fitbit en ik merk dat ik niet zo heel veel stappen zet. Op schooldagen wel, maar dat komt omdat hij fietsen ook meetelt als stappen. Ik wandel gewoon niet zo vaak, maar als een van mijn ouders vraagt of ik met Bowie wil lopen, vind ik het toch wel fijn. Tijd om daar dus iets aan te veranderen. Ik wil sowieso in het weekend een wat langer rondje lopen en doordeweeks een wat kleiner rondje.

Sporten

Ik was een paar weken voor ik ziek werd super goed bezig met sporten, maar op een gegeven moment zakte dat een beetje in. Tijd om de gewoonte terug te brengen en weer te gaan sporten! Ik heb al een schema gemaakt en ik ga sporten op maandag, woensdag en vrijdag en soms yoga op zaterdag. Dat klinkt misschien heel pittig voor een beginner, maar ik sport per keer niet zo lang. Dat ga ik nog wel opbouwen.

Dit zijn ze dan, de doelen waar ik aan wil gaan werken in februari. Ik vind het mooie doelen en als ik wat van mijn doorzettingsvermogen inzet gaat het vast lukken.

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *