Doelen voor Juni

june-wallpaper

De zesde maand van het jaar breekt alweer aan. Een nieuwe maand betekent nieuwe doelen. Althans, voor mij dan. In dit artikel bespreek ik de doelen van vorige maand, en laat ik mijn doelen voor deze maand zien.Eerst ga ik de doelen die ik voor de maand Mei heb opgesteld bespreken.

Hardlopen

Hahahahardlopen kan ik het beter noemen, want hoevaak heb ik deze maand ook alweer hard gelopen. Oh ja, nul keer.

2 boeken lezen

Ik heb deze maand 2,5 boek gelezen, dus dit doel is sowieso geslaagd! Ik las Boy7 voor school, het handboek beauty en style, en ben een heel eind in Harry Potter en de geheime kamer.

Actief foto’s posten op Instagram

Ook dit doel is heel goed gelukt. Eehm, not. Ik heb 4 foto’s geplaatst in mei, waarvan ik er een gewoon heb opgezocht.

IMG_9371

Dan nu mijn doelen voor deze maand. Ik ga er deze maand meer op letten dan vorige maand, en ik hoop dat ik daardoor mijn doelen ga halen.

1 boek lezen

Ik wil naast Harry Potter uitlezen, nog een ander boek lezen. Ik heb deze maand expres maar een boek als doel gesteld, omdat ik het nu best druk heb met school en dus weinig tijd heb om te lezen. Ik ga proberen hier tijd voor vrij te maken.

Bloggen weer oppakken

Ik heb een hele tijd geen artikel geplaatst, en ik heb het bloggen wel gemist. Als ik dan andere mensen aan een blog of youtube zie werken, krijg ik altijd weer enorm veel zin om aan de slag te gaan.

Elke dag leren

Ik merk dat het leren er met dit lekkere weer bij in schiet, en dat terwijl ik goede cijfers wil halen voor de laatste toetsen van dit jaar. Daarom wil ik nu elke dag gaan leren. Nouja, ik mag van mijzelf wel een keer in de week niet leren. Hopelijk komen er daardoor goede cijfers!

Nou dit zijn ze dan, mijn doelen voor de maand juni. Ook wil ik weer just my life artikelen gaan maken, maar ik stel het niet als doel. Maandag ga ik naar de Harry Potter exhibition. Daar kunnen jullie ook wel een plogje van verwachten.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.