Gebeurtenissen waar ik naar uitkijk in 2018

img_1009

De eerste maand van 2018 is inmiddels alweer voorbij, maar ik wilde toch graag dit artikel delen met jullie. Er zijn namelijk een aantal dingen waar ik naar uitkijk in 2018. Het is voor mij een bijzonder jaar, aangezien ik de middelbare school na 5 jaar achter mij ga laten en ga starten op het mbo. Naast dat zijn er nog andere dingen waar ik naar uitkijk en die ga ik vandaag met jullie delen.

den-haag-5

Als eerst ga ik het hebben over iets dat al bijna gaat gebeuren en waar ik enorm veel zin in heb! Ik ga in de voorjaarsvakantie een weekendje naar Kijkduin met mijn gezin en met mijn oma. We blijven daar een lang weekend en verblijven op een Roompot park. Als we daar zijn gaan wee ook een dag naar Den Haag, waar ik super veel zin in heb. Ik ben daar nog nooit geweest, terwijl het mij zo’n leuke stad lijkt. Daar komt dus verandering in. Ik vind het sowieso heel gezellig om een weekendje weg te gaan met z’n allen. Tijdens dat weekend ga ik ook echt proberen om zo min mogelijk mijn mobiel te gebruiken en lekker vaak offline te gaan.

ff94afed326d8fbc685b2f0f28c5ccb5

Oké, dit zullen veel mensen heel cliché vinden, maar ik kijk enorm uit naar mijn verjaardag. Ik heb er twee jaar geleden helemaal niet van kunnen genieten en vorig jaar ook niet 100%, maar ik ben er bijna zeker van dat dat dit jaar wel gaat lukken. Ik ben jarig op 19 mei en dat is precies tijdens de examens. Eerst vond ik het echt enorm vervelend, maar nu zie ik er juist de voordelen van in. Mijn verjaardag is op zaterdag en ik kan nu op die dag extra genieten van mijn vrije dag, omdat ik jarig ben. Ook kan ik van mijn verjaardagsfeest voor vrienden en vriendinnen meteen een examenfeestje maken, om te vieren dat we vakantie hebben en hopelijk geslaagd zijn.

348c867a850decd1d9bfd4226cc7d780

Wat ook met de examens te maken heeft en waar ik ontzettend naar uitkijk dit jaar, is prom. In Amerika hoor je echt super veel over prom en in Nederland komt het nu ook een beetje op. Hier in Nederland wordt het vaak eindgala genoemd, maar bij ons op school heet het echt prom. Je had vorige jaren zelfs een prom king en queen, zoals in Amerika. Ik heb echt heel veel zin in het uitzoeken van de jurk en hoe ik mijn make-up ga doen, maar daar heb ik nog best lang de tijd voor.

a5df38d7b71670d027e5a5826dd5b9b8

Ergens in augustus/september ga ik beginnen aan mijn vervolgopleiding op het mbo. Ik ga de opleiding managementassistente/directiesecretaresse volgen in Breda. Ik ben ontzettend blij dat ik hier ben aangenomen en kan niet wachten om daar te beginnen. Ik ben ontzettend blij dat ik iets heb gevonden wat (op het eerste gezicht) goed bij mij past en waar ik later mijn beroep van wil maken.

Dit zijn ze dan, de momenten waar ik naar uitkijk in 2018. Er zullen vast nog wel meer momenten bijkomen, maar dit zijn de dingen die nu al gepland staan.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *