goals 2016

2016

Het is vandaag alweer de tweede dag van 2016.  Een perfecte dag om terug te blikken op mijn goals van 2015, maar ook op mijn goals voor aankomend jaar. Dat is dus precies wat ik in dit artikel ga doen. Ik ga in op mijn doelen voor 2015. Heb ik ze gehaald of niet? En ik stel mijn doelen voor 2016.

1 jan

Kamer schoon en netjes houden.
Laten we maar meteen met de deur in huis vallen. Dit is keihard mislukt. Er zijn perioden geweest waar mijn kamer netjes was, maar de meeste tijd was het net een zwijnenstal. Helaas, want ik weet gewoon dat als mijn kamer is opgeruimd mijn hoofd ook opgeruimder voelt. Daardoor kan ik me dan extra concentreren op school en op mijn blog.

Sporten
Ik ben verder gekomen met hardlopen en de blogilates beginners kalender dan eerdere keren, maar dit doel is absoluut niet gelukt. Ik ben denk ik drie keer begonnen met de beginners kalender en ben de eerste week tot dag 3 gekomen, de tweede keer tot dag 5, en de derde keer tot dag 13. De langste afstand die ik heb gerend is wel één kilometer achterelkaar aan. Dus al met al is het een heeel sportief jaar geweest. *sarcasme ten top*

Meer lezen.
Heel leuk bedacht Quinty. Maar het enige wat ik dit jaar heb gelezen zijn teksten in schoolboeken. Nou dit is wel een beetje overdreven, want ik heb ook een paar boeken gelezen die niet voor school waren bedoelt.

hj

50 films kijken dit jaar.
Dit is gelukt! Ik heb er zelfs meer dan 50 gekeken. Ik ben alleen al gestopt met opschrijven en tellen toen ik bij de 50 was, maar ik denk dat ik rond de 60 films heb gezien.

Mijn blog goed bijhouden.
Ook al niet gelukt…. Toen ik op mijn oude blog elke dag een artikel plaatste heb ik op een gegeven moment 5 dagen achter elkaar iets gepost. Maar meer ook niet. Whoops.

Meer leren over bloggen.
Dit is wel gelukt, al zeg ik het zelf. Ik heb de blogbijbel gelezen, ik heb op youtube filmpjes gekeken en ik ben wat meer over coderen te weten gekomen.

IMG_5903

Goals voor 2016

20 boeken lezen.
Ik wilde vorig jaar dus ook al meer lezen, maar ik heb gemerkt dat dat zonder een soort van doel in dat doel niet lukt. Elke week een boek lezen gaat me ook zeker niet lukken, maar ik ga proberen om er twintig te lezen. Nee wacht, ik ga dat niet proberen maar gewoon doen!

Helemaal vegetarisch eten.
Ik eet nu helemaal geen vlees meer, wat me trouwens heel erg goed bevaly, maar ik wil ook van de vis af. Volgens de vegetarische richtlijnen -als ik dat zo kan noemen- ben ik nu een pesco-tariër. Dat betekend dat ik al het dierlijke eet en drink, dus ook vis, behalve vlees. Ik wil dat ik aan het eind van 2016 gewoon kan zeggen dat ik vegetarisch eet, in plaats van dat ik moet zeggen dat ik wel vlees eet en geen vis. Dit wil ik vooral omdat ik me toch een beetje schuldig voel als ik het vlees laat liggen, maar wel een visje naar binnen schuif.

Geld (be)sparen.                                                                                                                                                           Ik wil in met mijn verjaardag in mei de Canon eos700D kopen, zodat ik ook youtube filmpjes kan gaan maken, zonder dat je het idee hebt dat je slechtziend begint te worden. Maar ik krijg die natuurlijk niet helemaal cadeau van mijn ouders, want dat zou wel heel duur zijn. Ik ben al onderweg met sparen, en ben al een heel eind. Maar ik zou ook graag wat geld willen besparen. Dan zou ik bijvoorbeeld iets vaker naar Mainstreet kunnen gaan, of een leuk beautyproduct kunnen kopen voor mijn blog om te reviewen.

Bloggen!

Ik vind het altijd heel fijn als er bij andere blogs op vaste dagen artikelen online komen. Zelf heb ik dat helaas niet. Ik plan het wel altijd om de dag, maar bijna altijd valt er een artikel tussenuit of soms zelfs twee. Ik zou zelf dus afhaken bij deze blog. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, want als we eerlijk zijn willen we allemaal een leuk aantal bezoekers op onze blog. Daarom stop ik Netflix na deze maand, en ga ik na school eerst aan mijn schoolwerk, daarna mijn blog, en als ik daarna nog tijd over heb, andere dingen. Omdat het in deze tijd van het jaar altijd zo grauw en snel donker is zal ik altijd even moeten kijken of ik foto’s kan maken in het weekend, of dat ik dat af en toe meteen moet doen als ik uit school kom. Maar dat zal dus mijn nieuwe routine zijn.

Dit was het artikel met goals voor 2016, en ook het langste atikel ooit geschreven door mij met ongeveer 800 woorden. Ik wens jullie allemaal een heel fijn, gezellig, gelukkig, gezond en leuk 2016 toe!                                 Alle foto’s komen van WeHeartIt, mocht je nieuwschierig zijn.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *