goals februari

feb

Oke, ik weet dat de eerste week van februari inmiddels alweer bijna voorbij is, maar ik wilde mijn goals voor deze maand toch even met jullie delen.  Het zijn niet zo’n hele moeilijke goals om te halen, maar er zitten er wel een paar bij waar je doorzettingsvermogen voor nodig hebt.


IMG_6538

2 boeken lezen
Als ik aan het eind van het jaar 20 boeken gelezen wil hebben, zal ik toch moeten lezen. Ik denk dat dit wel goed gaat komen. Ik heb namelijk tien gratis e-books gekregen toen ik een enquête in had gevuld, en het lijken me echt hele leuke boeken. Ik had er zelfs een paar van op mijn verlanglijstje staan. Ik hoef in ieder geval niet naar een goed boek te zoeken in de bibliotheek.

Blogilates
Ik denk dat de meeste van jullie wel weten wat dit is. Blogilates is een site met een youtube kanaal die is uitgegroeid tot een bedrijf. Cassey Ho is een pilates instructrice en heeft heel veel fijne workout video’s! Ik ben nu bezig met de beginners kalender, en het bevalt me tot nu toe erg goed. Eens kijken of ik dit langer dan een week vol hou.

Genoeg water drinken
Ik drink veel te weinig, en veel te veel frisdrank. Ik wil van de gewoonte af dat als ik thuis kom uit school een glas fris in schenk en niet een glas water. Dat zal even doorzetten zijn, maar ik weet zeker dat als ik even streng ben op mezelf dat dat wel gaat lukken. Ik zal ook in de gaten moeten gaan houden hoeveel ik drink op een dag, want dat is veel te weinig.

Tekenen
Ik vind tekenen ontzettend leuk om te doen, alleen ik ben er heel slecht in… Ik sla altijd honderdduizend leuke doodles op die ik later wil gaan tekenen, maar vervolgens nooit meer doe. Deze maand wil ik gewoon lekker tekenen. Het maakt niet uit of het lelijk is of niet, als ik er maar plezier in heb. En onthoud “Des te vaker je iets doet, des te beter het gaat lukken”.

Dit waren mijn goals voor februari. Ik probeer ze zo goed mogelijk vol te houden, maar we zien volgende maand wel of het is gelukt.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *