Personal update | Vakantie!

pexels-photo-1308714

Hoi mensen, kennen jullie mij nog? Het is vandaag ongeveer twee maanden(!) geleden dat er iets online is gekomen op mijn stukje internet. Echt bizar eigenlijk, omdat ik tijdens de examenperiode bedacht had me helemaal te storten op het bloggen als ik klaar was met school. Nu twee maanden later heb ik weer zin om te bloggen en schrijf ik deze blogpost. Het lijkt mij handig om te beginnen met een update, aangezien er allerlei dingen zijn gebeurd deze afgelopen twee maanden. Lees je mee?

36585215_1065338216948120_5017570216129855488_n

Geslaagd!

13 juni was een spannende dag voor alle examenkandidaten. Eindelijk zou ik te horen krijgen of ik geslaagd zou zijn. Bij ons op school was het zo dat alle gezakte leerlingen of leerlingen die een herexamen moesten maken gebeld zouden worden tussen half 2 en half 3. Als je geslaagd was kreeg je niks te horen en werd je om 4 uur op school verwacht. Ik was die dag echt super zenuwachtig, ondanks dat al mijn examens wel goed waren gegaan. Toen ik om 2 uur in de groepsapp van onze klas las dat er iemand was gebeld door onze mentor en dat hij onderweg was naar die persoon, wist de rest eigenlijk al dat ze geslaagd waren, ik dus ook. Toch durfde ik het nog niet helemaal te geloven, want stel dat hij een fout heeft gemaakt en mij alsnog opbelt. Om kwart over 2 ging ik het toch geloven en hing de vlag uit.

Om 4 uur waren we op school en werd je door iedereen gefeliciteerd, wat toch een best speciaal gevoel is. Toen om kwart over 4 iedereen binnen zat kregen we de namen te horen van mensen die gezakt waren, mensen die een herexamen moesten maken én mensen die cum laude waren geslaagd. Wij zaten daar rustig te wachten, want we dachten dat van niemand in ons groepje de naam zou worden genoemd. Totdat ik ineens mijn naam hoorde tussen de mensen die cum laude waren geslaagd. Dat was echt zo’n bijzonder moment voor mij! Toen ik in het begin van het schooljaar merkte dat ik hele goede cijfers haalde, had ik dit als doel gesteld. Al gauw had ik dit doel laten varen, omdat ik verwachtte dat het toch nooit zou lukken en nu was het toch gewoon gelukt!

37317801_1082818615200080_3656964369629052928_n

Nagels

Het voelt voor mij heel raar om jullie op de hoogte te brengen van mijn nagels, aangezien ze er bijna altijd hetzelfde uitzien. Maar er is iets leuks gebeurt, dus dat wil ik met jullie delen. Ik heb namelijk voor het eerst mijn nagels laten doen! Voor mij was acrylnagels zetten iets wat ik altijd al heb willen  laten doen. Ik heb het alleen nooit laten doen, omdat het zo duur is! Ook is het niet handig voor mijn werk en volgens mij is het ook niet eens toegestaan. Maar doordat ik werk, kan ik het wel een keer laten doen, aangezien ik geld verdien. Dus besloten Linsey en ik om onze nagels te laten doen voor de vakantie. De eerste dinsdag van onze vakantie (17 juli) was het zover en hebben we vier uur in de nagelstudio gezeten om ze bij ons allebei te laten zetten. De roze/nude nagels die je op de foto hierboven ziet zijn van mij en de blauwe nagels zijn van Linsey. Ik vind het ontzettend mooi gedaan en ik ben dan ook heel blij dat ik het heb laten doen. Morgen worden ze er helaas weer vanaf gehaald, maar dat kan ook wel na ruim 3 weken, want de uitgroei is huge!

pexels-photo-386009

Op vakantie!

Ik ben ook op vakantie geweest! En dat terwijl we eigenlijk thuis zouden blijven dit jaar. Eind mei hebben we toch een vakantie geboekt. We zijn naar vakantiepark Het Stoetenslagh geweest in Rhezerveen. Jawel, in Nederland, met de caravan. Maar, ik kan je vertellen dat ik nog nooit zo’n leuke vakantie heb gehad! Meer ga ik hierover niet vertellen in dit artikel, want ik ga een heel artikel over deze onvergetelijke vakantie schrijven!

 

Dit was hem dan, de persoonlijke update na twee maanden radiostilte. Ik ga niks beloven over hoe vaak en welke dagen ik een artikel ga plaatsen, want ik merk dat dat geen zin heeft bij mij. Ik ga gewoon lekker bloggen wanneer ik zin heb en ik ga er geen verplichting van maken.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.