Tea topics | #1

teacup

Ik drink echt heel veel thee, en het liefst van Pickwick. Nu is het zo dat er bij heel veel soorten thee, vragen aan het theezakje hangen. Ik vind het altijd super leuk om die vragen voor mezelf te beantwoorden. Toen bedacht ik me, waarom beantwoord ik die vragen niet wat uitgebreider op mijn blog. Dus here it is, mijn nieuwe serietje op mijn blog. Een keer per maand komt er een tea topics artikel online met een paar vragen die ik ga beantwoorden.

Welke keuken vind jij het lekkerst?

Mijn favoriete keuken is sowieso Aziatisch. Ik vind Chinees echt super lekker, maar ook sushi eet ik heel graag. Thuis maken wij zelf wel eens babi pangang en van de chinees is babi ketjap mijn favoriet. Sushi eet ik niet heel vaak, maar het liefst zou ik een keer per maand lekker gaan eten bij een sushi restaurant. Al vind ik de sushi van de Jumbo of Aldi ook al lekker. Mijn minst favoriete keuken is trouwens onze eigen keuken, de Nederlandse dus.

Voor wie zou jij een fanclub oprichten?

Ik heb letterlijk geen idee. Dat was twee jaar geleden wel anders, haha. Toen had ik sowieso een fanclub voor Mainstreet opgericht. Nu ga ik maar voor een fictief persoon, want ik heb geen idee wie ik anders zou moeten kiezen. Ik ga voor Draco Malfoy. Ik ben echt een Harry Potter fan en Draco is by far mijn favoriete karakter. Vooral in de eerste twee films vind ik hem echt geweldig!

sirmione

Wat is de mooiste plek die je ooit hebt bezocht?

Daar hoef ik nog geen seconde over na te denken. Dat is Sirmione in Italie. Je kunt het hierboven een beetje zien, maar het ziet er in het echt nog vele malen mooier uit. Je ziet het prachtige kasteel en het blauwe water, maar van het mooiste kon ik geen foto vinden. Als je namelijk een pad volgt langs het kasteel, kom je aan de achterkant en daar zie je het water van het Gardameer tegen het kasteel aan klotsen. Het is echt het mooiste wat ik ooit heb gezien. Dus mocht je bij het Gardameer zijn, echt even hier naartoe!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *