Tea topics #2

img_0210

Het is alweer tijd voor het tweede tea topics artikel. In dit artikel beantwoord ik net als de vorige keer een aantal vragen die aan de theezakjes van Pickwick hangen. De mok die je hierboven op de foto ziet staan heb ik van mijn oma gekregen. Bij haar stond hij stof te vangen en toen ik zei dat ik hem mooi vond mocht ik hem hebben. Ik ben er erg blij mee!

Aan welk huishoudelijk klusje heb jij een grote hekel?

De vaatwasser in en uit ruimen. Dat is heel simpel. Ik heb er namelijk al vanaf dat ik het wel eens moest doen een gruwelijke hekel aan. Als je dit een paar jaar geleden had gevraagd, had ik opruimen ook genoemd. Nu niet meer, want ik vind opruimen tegenwoordig echt fijn om te doen. Ik heb er ook een hekel aan om mijn vissenkom te verschonen, al is dat niet persé een huishoudelijk klusje.

Wat is jouw sterkste zintuig?

Mijn sterkste zintuig is mijn geur. Ik ruik dingen heel snel. Als we bijvoorbeeld beneden iets bakken en ik zit boven op mijn kamer, ruik ik het soms. Dat is wel fijn, maar er zijn ook momenten waarop het wat minder fijn is. Die hoef ik niet uit te leggen denk ik, haha.

72e79d36c10989829b123ff4d416d08a

Bij het spelen van welk spel verlies jij altijd?

Ik speel het niet vaak, maar als ik het speel, dan verlies ik. Ik heb het over Monopoly. Nu komt het misschien ook omdat ik het spel altijd zo lang vind duren en we meestal voordat we het hebben afgespeeld stoppen. Ik geef het geld gewoon graag uit en eindig dan altijd met het minste geld. Linsey koopt alleen de prijzige straten en verdient daar ook goed mee, terwijl ik alles koop wat op mijn pad komt. Helaas is dat nooit Linsey’s pad, want zij komt nooit op mijn vakjes.

Wat is jouw favoriete seizoen?

Ik heb geen idee. Als het winter moet worden, is de winter mijn favoriete seizoen, maar als het zomer wordt is de zomer ineens mijn favoriete seizoen. Dat heb ik eigenlijk met alle seizoenen wel. In de winter vind ik het super gezellig met alle lichtjes en feestdagen, in de lente vind ik het heerlijk dat de natuur weer mooi wordt en dat we meer warmte krijgen, de zomer vind ik leuk omdat ik vaak buiten ben en het heerlijk warm weer is, en in de herfst ben ik blij dat het weer wat minder warm is. Tja, ik zie in elk seizoen de leuke dingen en geniet daarvan, zodat ik de minder leuke dingen een beetje vergeet.

Dit waren de vragen. Ik ga deze maand weer nieuwe vragen verzamelen en dan komt er volgende maand weer een nieuw tea topics artikel!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *