Tea topics #3

tea-topics

Het is alweer tijd voor het derde tea topics artikel. In dit artikel beantwoord ik 4 tea topics die aan de theezakjes van Pickwick hangen. Dit keer gaat het over herinneringen en ergens anders wonen.

Bij welke film moest jij voor het laatst huilen?

Oke, dat is dus al heel lang geleden. Ik moet altijd snel huilen bij films, maar daar houd ik helemaal niet van. Ik kijk dus bijna nooit ‘jankfilms’. De laatste keer dat ik bij een film heb gehuild was toen ik The fault in our stars thuis keek zo’n anderhalf jaar geleden. Echt al een tijd geleden dus.

Zou je liever aan de zee wonen of in de bergen?

Die vraag is heel makkelijk te beantwoorden! Ik hou namelijk enorm van de zee en helemaal niet van de bergen. Altijd als we in Frankrijk op vakantie zijn vind ik de bergen alleen maar vervelend. De zee daarentegen vind ik echt heel fijn. Als ik daar dichtbij zou wonen, zou ik heerlijke wandelingen maken over het strand en ik zou er in de zomer bijna elke dag te vinden zijn. Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat het er meestal harder waait dan in het binnenland.

Wat is de mooiste herinnering uit jouw kindertijd?

Dat vind ik  een hele moeilijke! Ik heb zoveel fijne herinneringen aan toen ik echt nog een klein kind was. Maar van één herinnering word ik altijd wel blij. Vroeger keek ik altijd het junior songfestival. Toen de grote finale was met alle landen bij elkaar wilden mijn ouders iets anders kijken en daarom namen wij het op. De volgende ochtend was ik dat aan het kijken met warme chocolademelk en toen begon het te sneeuwen. Nadat de finale van het junior songfestival voorbij was, ben ik naar buiten gegaan om met mijn vader in de sneeuw te spelen.

Zou je in het buitenland willen wonen?

Nee. Ik zou niet in het buitenland willen wonen. Ik vind Nederland een heel fijn land om in te wonen en ik zou ook echt niet zonder mijn familie en vrienden kunnen. Stel je voor dat ik zou moeten kiezen, zou ik ervoor kiezen om in België te gaan wonen, simpelweg omdat dat heel dichtbij is. En stiekem zou ik heel blij worden om iedereen vlaams te horen praten.

Dit waren de vragen voor deze keer. Volgende maand komt er weer een tea topics artikel online met andere vragen. Dat wordt veel thee drinken, maar dat is niet zo moeilijk haha.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *