Vakantie 2018

img_0909

Na de niet zo leuke vakantie van vorig jaar, hadden we besloten dat we dit jaar niet op vakantie zouden gaan met de caravan. Een hele tijd hebben we gezocht naar hotels, huisjes en stacaravans en weet ik veel wat. Een ding was zeker, we gingen er niet uitkomen. Daarom besloten we thuis te blijven. In mei begon het ons toch wel allemaal te irriteren dat we niet op vakantie zouden gaan en besloten we tóch met de caravan op vakantie te gaan. We boekten een plaats op een camping in Rhezerveen, gewoon in Nederland dus, en ik ben super blij dat we dat hebben gedaan! Want ik heb een top vakantie gehad.

wmgr7663

Zonder al te hoge verwachtingen, vertrokken we op 21 juli naar vakantiepark het Stoetenslagh. Toen we daar aankwamen, zagen Linsey en ik gelijk al heel veel jongeren van onze leeftijd. We zagen in het animatieboekje bij iedere avond om 8 uur de box staan, wat een plaats moest zijn voor jongeren. We besloten er die avond te gaan kijken. We waren van plan om rond 9 uur/half 10 daar aan te komen, maar rond 8 uur/half 9 zagen we al veel jongeren die kant op lopen en besloten Linsey en ik om ook die kant op te gaan. Toen we bij de box aankwamen was er echter nog niemand. Toevallig was er die avond bij de Happy fun beach (het binnenstrand van de camping) karaoke en besloten we daar te gaan kijken. Na een tijdje hadden we het wel gezien en liepen we weer naar buiten. Daar maakten we contact met twee jongens en de volgende dag met nog meer mensen.

Met die mensen besloten we de volgende avond naar de box te gaan, om nog een poging te wagen. Dit keer was het er super leuk! Het was natuurlijk al wat later, wat ook een hoop scheelde. De box was eigenlijk gewoon een camping disco. Overal buiten stonden groepjes te praten, maar er waren ook zat mensen binnen om te dansen. Er zijn van de camping zelf ook een paar vaste dansjes, die echt iedereen meedeed.

We hebben de eerste week op de camping alleen maar bij het meer gezeten, omdat het zo bloedheet was. De tweede week zijn we ook bij Ommen en Zwolle gaan kijken wat heel leuk was!

img_0906 img_0909

Deze foto’s heb ik gemaakt in Ommen. Vanaf de parkeerplaats waar we onze auto hadden neergezet kon je via het water naar het centrum lopen. We hebben nog even bij het water gezeten en Guus laten zwemmen, want ondanks dat het was afgekoeld was het nog steeds 30 graden. We liepen via een soort parkje naar het centrum en daar zag ik dit leuke beeld staan.

Het centrum van Ommen is niet heel groot, maar wel heel gezellig! Je vindt er allemaal van dit soort kleine straatjes, gezellige terrasjes en leuke winkels. Deze kerk deed mij trouwens echt aan Pretty Little Liars denken, hahaha.

img_0916 img_0917 img_0920

Op de laatste donderdag van de vakantie zijn we naar Zwolle geweest! Ik heb veel van Zwolle voorbij zien komen op de blog van Cynthia en dat zag er zo leuk uit, dat ik er zelf ook graag eens naartoe wilde. Op verschillende plekken in het centrum zag ik van deze 3D vloerschilderingen. Dit vond ik de twee leukste.

Natuurlijk moest ik als boekliefhebber naar Waanders. Het ziet er daar echt prachtig uit, alleen vond ik het een beetje tegenvallen. Ik lees voornamelijk Engelse Young Adult en daar hadden ze maar een kleine selectie van. Ik kwam ook met lege handen de deur uit en eigenlijk gebeurt dat nooit. Nouja, verder vond ik het wel een prachtige winkel.

We eindigden de vakantie met een supergrote groep vol leuke en gezellige mensen. En ik vond het echt heel jammer toen het na twee weken weer tijd was om terug naar huis te gaan!

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.