10 minutes random writing

IMG_8793

Vandaag heb ik een ander soort artikel dan er normaal zou komen. Ik ga namelijk niet met een doel schrijven, of iets over een bepaald onderwerp vertellen. Ik ga een wekker op 10 minuten zetten, en schrijven over wat er in me opkomt. Het is iets anders, en het leek me wel een leuk idee.

Oké, waar zal ik het over hebben. Ahaa, ik weet al iets. Mijn vader had vorige week een actie gekregen van Ziggo, waardoor we een maand lang Ziggo movies & series Xxl hebben, maar niet alleen dat. We hebben ook een maand lang 50 extra zenders. Er zitten super leuke zenders bij zoals e! Daar ben ik nu op dit moment ook naar aan het kijken (het is nu zaterdag 18 maart 11.02). En ik kijk nu eindelijk weer een keer Keeping up with the Kardashians. Een aantal jaar geleden kwam KuwtK op rtl 8 en keek ik het bijna elke avond. Nu is het nergens meer te vinden op de Nederlandse tv. En ik vind het zooo leuk, dus ik ben nu echt heel blij dat ik het weer eens kan kijken. Ook komt op e! So cosmo, en dat is ook al super leuk. Bij dat programma volg je mensen die bij Cosmopolitan werken.

Wat ook in mijn hoofd zit is dat ik maandag een gesprek heb op mijn oude school, waar ik binnenkort weer zal terugkeren. Het gaat nu namelijk weer goed met me, en ik ben klaar om terug te gaan naar mijn oude school. Ik vind het enorm spannend, maar de overgang gaan we zo geleidelijk mogelijk doen. Ik heb er ook wel heel veel zin in.

Oké, ik heb nog 4 minuten. Ik ben echt super blij dat ik weer aan mijn blog begonnen ben, ookal was het in het begin even stressen. Waarom? Nou ik kon geen foto’s meer uploaden omdat mijn server niet beschrijfbaar was. Ik op internet opzoeken wat dat betekent, maar ik kon niks vinden. Toen ik mijn webhost had gemaild, bedacht ik me dat het misschien wel zo zou kunnen zijn dat ik over mijn webspace heen was. En dat was dus zo. Dus ik heb een groter pakket besteld, en nu kan ik er voorlopig nog wel tegenaan.

Okee, de tien minuten zitten er bijna op, dus ik ga het artikel afronden. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om een keer zo’n artikel te lezen. Ik vond het in ieder geval heel leuk om te schrijven. Okee, de tijd is om. Ik ga stoppen met schrijven. Byee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.